27 januari 2022

Wat kun je met houtenvloeren?

Houten vloeren zijn een populaire optie voor vloeren in veel woningen. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en kunnen worden gebeitst om bij elk decor te passen. Houten vloeren zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een populaire keuze zijn onder huiseigenaren.

Voordelen van een houtenvloer

Het grootste voordeel van een houtenvloer van Martijn de Wit is, dat houten vloeren een gezellige en knusse sfeer geeft aan je kamer. Daarnaast kun je steeds makkelijker je interieur hiermee combineren. Ten tweede kis een houten vloer in vergelijking tot een tapijt milieuvriendelijker. Bij het maken van een tapijt worden er syntetische materialen gebruikt.

Daarnaast is het onderhoud van deze houtenvloeren ook makkelijk. Bij een eiken vloer is grondig stofzuigen geen enkel probleem en hierdoor is het ook veel hygiënischer dan tapijt.

Een nadeel

Een nadeel van houten vloeren is dat ze duur kunnen zijn om te leggen. Bovendien kan het nodig zijnregelmatig moeten de vloeren worden bijgewerkt of opnieuw worden gelakt, zodat ze er op hun best blijven uitzien. Veel huiseigenaren vinden echter dat de voordelen van houten vloeren opwegen tegen de kosten.

Als u overweegt een houten vloer in uw huis te laten leggen, raadpleeg dan een professionele installateur. Zij kunnen u helpen de juiste houtsoort en afwerking voor uw behoeften te kiezen en kunnen u een schatting geven van de kosten. Een houten vloer kan een meerwaarde zijn voor uw huis en kan de investering waard zijn.

Benieuwd naar het assortiment en andere mogelijkheden? Bekijk dan de website van Martijn de Wit vloeren en laat je inspireren door het aanbod!

Bedankt voor het lezen!