1 december 2021
Paul Green damesschoenen

Paul Green damesschoenen

De damesschoenen van Paul Green worden al sinds 1988 gemaakt en het grootste gedeelte van de schoenen wordt geproduceerd in Oostenrijk. Alles wordt met de hand gemaakt en de collectie bevat vast en zeker een paar schoenen die perfect bij jouw specifieke smaak passen.

Nieuwe collectie van Paul Green damesschoenen

Paul Green damesschoenen zijn het hele jaar aantrekkelijk om te worden gedragen. De nieuwe collectie bestaat uit een lading schoenen met wat rustigere kleuren. Deze kleuren passen dus bij elke outfit die je bij elkaar kan rapen. Ze zijn klassiek, exclusief en vooral tijdloos. Ook al blijven er nieuwe collecties uitkomen, de damesschoenen van Paul Green raken nooit uit de mode. Zo ben je altijd verzekerd van unieke schoenen die je altijd aan kunt blijven trekken.

Paul Green damesschoenen

Stukje geschiedenis van Paul Green

Zoals al eerder genoemd is het opgericht in 1988. Het is in München gestart als een klein bedrijf, maar vandaag is het een van de grootste leiders op de markt in Duitsland en in Oostenrijk. De fabriek bevindt zich vlakbij Salzburg in Oostenrijk, namelijk de gemeente Mattsee. Niet alleen de schoenen worden er geproduceerd, ook een hele collectie met tassen die er modieus uitzien en gemaakt zijn met kwaliteitsproducten worden er gemaakt.