27 januari 2022

Laminaat groothandel Den Haag biedt parket uit bossen onder eigen beheer

Als je van plan bent om een nieuwe vloer te leggen dan kan het veel kosten schelen als je direct kiest voor een groothandel parket. Bij een laminaat groothandel Den Haag koop je het parket of laminaat direct bij de fabrikant in. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar betekent ook dat je zelf kan aangeven wat je wensen zijn met betrekking tot je nieuwe vloer. Wil je bijvoorbeeld een bepaalde afwerking of breedte van de plank? Dan wordt dit geheel voor je op maat gemaakt. Een keuze voor een groothandel parket is bijvoorbeeld een afwerking met rook, geschuurd, geschaafd of geborsteld. Iedere parketvloer van een laminaat groothandel Den Haag heeft een hoogwaardige kwaliteit.

Op maat gemaakte vloeren bij een groothandel parket

Al het eiken wat gebruikt wordt voor parket komt uit bossen die in eigen beheer zijn. Hierdoor weet men van begin tot eind dat de hoogwaardige kwaliteit ook geleverd kan worden. Het hout wordt geselecteerd op de knoesten. De standaardmaten voor het parket of laminaat zijn 18, 22 of 26 centimeter. Als je een afwijkende maat wilt hebben dan kan dit op bestelling geleverd worden. Je kan zelf aangeven wat voor soort vloer je wilt, bijvoorbeeld een houten visgraat vloer of een Hongaarse punt. De vloeren bij een groothandel parket worden aangeboden tegen scherpe prijzen.

De groothandel gespecialiseerd in vloeren biedt persoonlijk advies

Als je niet weet wat de beste keuze is voor een nieuwe vloer, dan kan een groothandel gespecialiseerd in vloeren je uiteraard hierover informeren. Het maakt niet uit of je opzoek bent naar parket, laminaat of een pvc-vloer, de deskundige medewerkers staan je graag te woord. Als je besluit om je vloer te behandelen met olie, lak of hardwax dan kunnen ze je de beste hoogwaardige producten en wijze van behandeling adviseren. Niet iedere houten vloer heeft natuurlijk dezelfde nazorg nodig zodra deze is gelegd. Naast het bestellen van een nieuwe vloer hebben ze vaak ook contacten om je te helpen om je nieuwe uitgekozen vloer te laten leggen. Het is natuurlijk mogelijk dat je dit liever uitbesteedt. Door hiervoor een gespecialiseerd bedrijf als laminaat groothandel Den Haag in te schakelen weet je zeker dat je snel kan genieten van je nieuwe mooie vloer.