27 januari 2022
bouwplantoetser vacature

Bouwplantoetser: volgende carrièrestap? 

Een passie voor bouwkunde en goed in het combineren van je taken? Een mooie  match voor jouw interesses is het beroep bouwplantoetser. Het is een baan met veel afwisseling met talrijke werkzaamheden. Wil je weten of dit je toekomstige baan kan worden? Bekijk na het doorlezen de bouwplantoetser vacature om je kans te grijpen.  

Wie is de bouwplantoetser?

Een bouwplantoetser is een professional die beschikt over belangrijke taken voor veel partijen.Met jouw werk ben je een ontwerper, onderzoeker en bouwkundige. 

Je krijgt een groot netwerk met diverse contactpersonen in verschillende gemeentes, maar ook in een team. 

bouwplantoetser vacature

Wat zijn de dagelijkse werkzaamheden?

Geen dag op de werkvloer is saai, je bent altijd met een levendig tempo aan de slag. Ook beschik je kennis die je hebt opgedaan vanuit je opleiding, met name bouwvergunningverlening, milieuwetten, bouwkunde, het naleven van de regelgeving en bouwtechniek. Maar het blijft hier niet bij, er zullen ook groeimogelijkheden komen als trainingen, opleidingen en coaching tijdens het werk. 

Jij hebt als de toetser de taak om de klant te informeren over wat wel en niet kan voor een bouwproject. Wat voor soort werk je doet hangt af van de organisatie waar je terecht komt.